Решения за репортинг

LifecycleDM

Информацията е един от най-важните активи на всяка организация. Въпреки това, често информацията се съхранява в множество по-стари и по-нови системи, което затруднява ефективния достъп до нея, или бизнесът и ИТ служителите имат различни гледни точки относно управлението й. Това води до трудни ситуации, когато има нужда информацията да се преобразува в знания, но всичко, което организацията има, са разнородни източници на данни. Повече информация »

Report Express

Базирана на LifecycleDM технология, Report Express е система за управление на отчети и анализи, покриващa извличане, преобразуване и представяне на данни. Наследявайки функционалността на LifecycleDM, Report Express добавя възможности за управление на отчети - публикуване, настройка на езици и параметри, ръчно генериране и генериране по график, различни файлови формати, управление на разпращането. Повече информация »

Още решения за репортинг

Обратно горе

ERP решения

MSD (Management of Service Delivery) е цялостна информационна система за управление, обслужване и контрол в заведения за предлагане на услуги. Системата е насочена основно към подобряване и развитие на най-важния аспект от дейността на тези заведения – процеса на обслужване на клиентите. Системата има универсален характер и е предназначена за автоматизиране управлението на обслужването в широк кръг заведения за услуги – фризьорски и козметични салони, салони за красота, спа центрове, химическо чистене и обществени перални, стоматологични центрове. Повече информация »

SolidBase

SolidBase е гъвкава и разширяема система, изградена според изискванията на бизнеса. Възможностите за промени според нуждите са ключов елемент в архитектурата на SolidBase. Данните са организирани с използването на един основен елемент, наречен "обект". Всеки обект, част от информационната структура на компанията (например клиент, поръчка, фактура, мрежа, уеб сайт и др.) може да бъде изобразен в SolidBase със специфичните си атрибути (характеристики). Обектите в системата формират йерархична дървовидна структура за ефективна организация и интуитивен достъп. Тази архитектура означава, че всички типове данни, функции и процеси, могат да бъдат управлявани през един-единствен, централизиран и достъпен отвсякъде уеб-базиран интерфейс. Гъвкавостта на SolidBase увеличава ефикасността и намалява времето и цената за разработка. Повече информация »

Обратно горе

Системи

ProDoc (Project Documenting) е Уеб система, насочена към организиране, управляване и документиране на проекти. Тя представлява гъвкава платформа, която може да бъде приспособена за всякакъв вид проекти. Системата организира документи, събития, кореспонденция, записки и всякакъв друг вид проекта информация на едно място. Благодарение на добрия презентационен слой и мощна търсачка, ProDoc е ценен инструмент за мениджъри, координатори, анализатори и други специалисти, които не биха желали да се загубят в тоновете проектна документация и събития. Повече информация »

AIB е система за автоматична обработка и анализ на спортни залози от различни букмейкърски сайтове. Системата проследява в реално време коефициентите на спортните срещи в различните букмейкъри, сравнява предложенията, отчита най-изгодните залози за дадена среща, открива арбитражни (сигурни) и изгодни залози. Системата притежава API за представяне на резултатите в десктоп приложения или Уеб сайтове. Повече информация »

Още решения

Обратно горе

Уеб сайтове

Обратно горе