AIB

Преглед

AIB е система за автоматична обработка и анализ на спортни залози от различни букмейкърски сайтове. Системата извършва следене в реално време на предложенията на водещите букмейкъри, сред които са BetFair, Bet365, BetClic, BWin, SportingBet, Unibet, Bet-at-home и други. Тъй като всички сайтове представят информацията по различен начин, в различни категории, в различни типове залози, и дори различаващи се имена на отбори, в ядрото на системата са заложени модерни и интелигентни алгоритми.

Системата парсира и сравнява залозите, съпоставя всички предложения за дадена среща, калкулира най-изгодните коефициенти за всяка среща. В допълнение, AIB открива сигурни залози (залози с гарантирана печалба) и изгодни залози (залози с по-висока вероятност за печалба). По този начин потребителите на системата придобиват пълен поглед върху пазара, така че да могат да вземат най-добрите решения относно къде и на какво да залагат.

Данните, които се парсират и анализират от системата, могат да бъдат достъпвани чрез API и резултатите да бъдат представяни в настолни приложения или Уеб сайтове. Пример за такъв сайт, базиран на AIB, e www.betstats.net.

Обратно горе

Сценарии на употреба

Притежаването на данни за спортните залози в реално време открива безценни възможности на пазара. С тази информация потребителите са способни да:

Обратно горе

Възможности

Някои от основните възможности на системата са:

Обратно горе

Технически параметри

Ядрото на системата е JAVA приложение, което може да се инсталира като услуга в операционната система, за да се постигне 24-часово следене на залозите.

Презентационна част на системата може да бъде всякакъв вид настолно или Уеб приложение. Примерен Уеб сайт е www.betstats.net

Обратно горе